Jiné místo

Netušili, co skrývá mlha

Kateřina Karolová

Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha...

Monika s Oliverem bydlí v Praze a rozhodnou se užít si pár dní volna někde v přírodě mimo velkoměsto. Znají se sotva dva měsíce a společné chvilky na klidném, tichém místě se zdají být ideální příležitostí k prohloubení vztahu. Objednají si penzion v Luhačovicích, naplánují si program a hned po příjezdu se vydají prozkoumat nejbližší okolí. Oliver trvá na výletu na kolech, vybere cyklotrasu vedoucí do Vizovic, a to i přesto, že se schyluje k dešti a na krajinu padá mlha. Výlet je krátký, několik kilometrů bezpečnou trasou, která láká k projížďce nejednoho turistu. Nic zkrátka nenasvědčuje tomu, že by se něco mohlo zkomplikovat. Jenže když je zradí počasí, ocitnou se oba na zvláštním místě. A od té chvíle si přejí jediné – dostat se odtamtud rychle pryč!

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.03.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,374 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076832947
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

recenze

Databazeknih.cz - Vizovické jiné místo


...Po prvních kapitolách mi bylo jasné, že čeští autoři a detektivky jsou výborná záležitost. A tahle byla opravdovou třešničkou na dortu! Autorka se tu vydala do lidské mysli s pomocí odborníků a ještě dál. Dokázala vykreslit opravdu pečlivě a s pokorou to jak je lidský mozek citlivý na podněty....

autor knihy

Kateřina Karolová Kateřina Karolová

Kateřina Karolová


Kateřina Karolová (1981) je lékařka, blogerka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Žije v Zádveřicích u Vizovic, v domku na polosamotě valašských pasek. Miluje zahradničení, pěstuje bylinky a vyrábí z nich sušené směsi na podporu imunity i úlevu od nemocí. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, nyní se věnuje psaní beletrie (Já, doktorin, Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích – všechny knihy vyšly v nakladatelství XYZ).

zobrazit profil autora