Archa knih

Skutečná pravda se skrývá mezi řádky

Jan Tománek

Skutečná pravda se skrývá mezi řádky

Člověk nebude nikdy spokojený a vždycky bude chtít víc a víc, a to se dá získat jen na úkor druhých.

Lidé nejsou a nikdy nebyli stejní, nikdy si nebyli rovni a nikdy jim nešlo o stejné cíle. A je jedno, jestli se jedná o osm miliard lidí, nebo malou komunitu.

K tomu stačí jeden dva lidé bez svědomí, bez empatie a oni dokáží dokonale strhnout a rozložit celou společnost.

Zbylá masa nejenže ty psychopaty nezastaví, ale ona pak jde ještě slepě za nimi a bezmyšlenkovitě je následuje a podporuje a přejímá jejich pravdy za své. A zbytek mlčí.

Lidé totiž vždycky mlčí – jen knihy říkají pravdu…

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 280
Datum vydání 13.12.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,363 kg
Jazyk čeština
EAN 9788076830028
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

autor knihy

Jan Tománek Jan Tománek

Jan Tománek


Jan Tománek (1978) v roce 1996 dokončil střední uměleckoprůmyslovou školu Václava Hollara. V letech 1994–1996 přispíval jako student do herních časopisů Excalibur, Score a založil časopis Level, kde v roce 1995 působil jako šéfredaktor. Při studiu na Akademii výtvarných umění vytvářel krátké filmy, a to jak hrané, tak animované a kombinované. Je znám jako režisér, výtvarník, scénárista a producent divácky úspěšných animovaných filmů Kozí příběh, za které získal řadu mezinárodních filmových cen, byl nominován na Českého lva a získal cenu Febiofestu Kristián za nejlepší animovaný film. V roce 2018 vydal svůj první román Motýlí křik – konspirační thriller z českého prostředí. Druhá kniha – Lustr pro papeže – syrově drsný příběh z pekla normalizačních lágrů, vyšla na podzim roku 2019 a koncem roku 2021 následoval dystopický román Archa knih. V roce 2022 připravil knihu sebraných blogů několika autorů Kronika doby covidové. Se svou ženou žije na okraji Prahy a je otcem dvou dětí.

zobrazit profil autora