Cukrařinka: pečeme s láskou


Andrea Burešová Lišková

Sladce, z dostupných surovin a beze stresu. Famózní pečení se známou cukrářkou.

Andrea Burešová je známou a zdatnou cukrářkou. Už jako malou ji maminka zasvětila do tajů kuchyně a naučila různé cukrářské fígle – jak mít dokonale vykynuté těsto nebo jak nepřipálit buchty. Když se Andree narodili její dva synové, začala jim péct dorty a tvořit postavičky z marcipánu. Pak se občas ozvala některá z kamarádek, zdali by nevytvořila dort i pro její ratolest. Protože výsledek vypadal jako hotové umělecké dílo, stalo se pečení dortů pro Andreu nejen koníčkem, ale i profesí.

Vystudovala vysokou školu v oboru mediální komunikace, pracovala jako modelka, foto editorka či produkční, ale cukrařina se jí zalíbila natolik, že už ji živí mnoho let.

Nechte se také inspirovat jejími sladkými uměleckými díly! Těšit se můžete třeba na lahodné eklérky s jahodami, famózní vanilkový dort s růžemi, nadýchanou bezé roládu a desítky dalších dobrot. Všechny Andreiny recepty jsou rychlé a jednoduché, takže si při jejich přípravě budete užívat každou vteřinu.

číst více
449 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 232
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.03.2023
Formát 195x255 mm
Hmotnost 0,698 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Marie Bartošová
EAN 9788076833081
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

autor knihy

Andrea Burešová Lišková Andrea Burešová Lišková

Andrea Burešová Lišková


Andrea Burešová je známou a zdatnou cukrářkou. Už jako malou ji maminka zasvětila do tajů kuchyně a naučila různé cukrářské fígle – jak mít dokonale vykynuté těsto nebo jak nepřipálit buchty. Když se Andree narodili její dva synové, začala jim péct dorty a tvořit postavičky z marcipánu. Pak se občas ozvala některá z kamarádek, zdali by nevytvořila dort i pro její ratolest. Protože výsledek vypadal jako hotové umělecké dílo, stalo se pečení dortů pro Andreu nejen koníčkem, ale i profesí. Vystudovala vysokou školu v oboru mediální komunikace, pracovala jako modelka, foto editorka či produkční, ale cukrařina se jí zalíbila natolik, že už ji živí mnoho let.

zobrazit profil autora