Jednou slávista, navždy slávista

Ze spojení autora sportovních bestsellerů Jana Paličky a dlouholetého kustoda a legendy Slávie vznikla kniha, která nás zavede za oponu tohoto velkého tradičního klubu. Václav Petrák je slávista tělem i duší, který coby kustod prožil se Slávií dobré i zlé. Navíc je také fantastický vypravěč, znalec slávistické historie a ve svém vyprávění nešetří ani pikantními detaily ze zákulisí.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 0
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.05.2021
Formát 150x211 mm
Hmotnost 0,533 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075978844
Věk od 14
Typ Kniha

autor knihy

Jan Palička Jan Palička

Jan Palička


Fotbalový romantik, sportovní novinář a občasný spisovatel. Jan Palička je pražský rodák, ovšem celý dospělý život tráví pod Brdy u Berounky. Od roku 1998 píše pro MF DNES. Coby reportér absolvoval pětkrát fotbalové mistrovství Evropy a pětkrát olympijské hry. Jeho kniha Můj příběh nekončí, který sepsal s legendárním plzeňským kapitánem Pavlem Horváthem, se stala bestsellerem roku 2012 mezi autobiografiemi. Na podzim 2017 měl premiéru coby autor komiksu 33 fotbalových nej.

zobrazit profil autora
Václav Petrák Václav Petrák

Václav Petrák


Tělem i duší slávista. Narodil se 24. prosince 1947, ovšem svůj první sešívaný titul prožil až v roce 1996. To už v milovaném klubu pracoval jako kustod. Dnes je spokojeným důchodcem, který pomáhá ve slávistickém muzeu. Nadšený fanoušek ragby, kanadského hokeje, rockové muziky a historie nejen fotbalové.

zobrazit profil autora