Volný pád


Adam Hamdy

Kyvadlový vrah je mrtev, ale noční můra žije dál.

Zlo, kterému teď musejí čelit, je ještě temnější a démoničtější. Zjišťují to všichni ti, kteří s ním vedli boj: anglický fotograf John Wallace, londýnský policista Pat Bailey i agentka FBI Christine Ashová.

Už nejde jenom o osamělého psychopata -- o toho ostatně nešlo nikdy --, jejich protivníkem je celé velké spiknutí, do něhož jsou zapojení mocní tohoto světa. Zlo, kterému musejí čelit, vychází i z nich samotných a je větší a silnější, než jaké mohou sami zvládnout.

V Afghánistánu Wallace nástrahám unikl, nové na něj ale čekají v Británii, když se ukáže, že "kyvadlové spiknutí" už proniklo do nevyšších pater. Dobrovolnými nebo nedobrovolnými vojáky tajné armády, která chce za pomoci počítačového světa ovládnout svět skutečný, se stávají vojáci, policisté, politici, novináři…

číst více
119 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 624
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.09.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,788 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Kyvadlo
Původní název Freefall
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jiří Chodil
EAN 9788075971517
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

autor knihy

Adam Hamdy Adam Hamdy

Adam Hamdy


Adam Hamdy je britský spisovatel, scenárista a filmař. Vystudoval práva na Oxfordu a filozofii na Londýnské univerzitě. Na literární scéně si získal věhlas nejprve svými autorskými komiksy. V psychologickém thrilleru Kyvadlo zužitkoval znalosti strategického konzultanta pro světové značky podnikající v oblasti lékařství, robotiky a jiných moderních technologií. Hamdy žije s manželkou a třemi dětmi v anglickém Shropshiru.

zobrazit profil autora