Five Nights at Freddy 3: Čtvrtá šatna


Scott Cawthon

Další infarktové vyprávění od tvůrce fenomenální hororové hry

Co se doopravdy stalo s Charlie? To je otázka, která Johnovi neustále vrtá hlavou - spolu s Charliiným zdánlivým zmizením a zázračným znovu zjevením. John by nejraději zapomněl na všechny příšerné zážitky, které se okolo pizzerie Freddyho Fazbeara udály, jenomže minulost se nedá tak jednoduše pohřbít.

Mezitím se v Hurricane otevírá nová pizzerie s animatronickými loutkami, což doprovází i nová vlna únosů. John se neochotně dává dohromady s Jessicou, Marlou a Carltonem a společně se pokoušejí záhadu vyřešit a najít mizející děti. Během tohoto dobrodružství se jim podaří vypátrat, co se skutečně přihodilo Charlie, a objeví i strašlivý odkaz výtvorů jejích otce.

číst více
449 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 288
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.11.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,378 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název Five Nights at Freddy's
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michaela Karavarakis
EAN 9788076832183
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

autor knihy

Scott Cawthon Scott Cawthon

Scott Cawthon


Scott Braden Cawthon se narodil 4. června 1978 v Houstonu, Texasu. Je americkým vývojářem videoher a spisovatelem. Proslavil se jako tvůrce franšízy Five Nights at Freddy's, kterou odstartoval vývojem stejnojmenné hororové videohry v roce 2014. Krátce po svém vydání se hra stala nesmírně populární a zařadila se mezi kultovní klasiku. Cawthon od roku 2014 až po svůj odchod do důchodu vyvinul v rámci série celkem devět her a také napsal několik příběhů, pro něž byla inspirací. Žije ve městě Salado v Texasu se svou ženou a šesti dětmi.

zobrazit profil autora