Maxim Habanec: Život je skejt


Martin Jaroš, Maxim Habanec

Průvodce světem skateboardingu a životem předního českého skejťáka

Vítej ve světě skateboardingu a seznam se s českým profesionálním riderem! Nejpopulárnější a nejuznávanější skejťák v Česku vzpomíná na historky z dětství, své začátky i nesnadnou cestu za splněním svého snu. Max Habanec se s tebou podělí nejen o vtipné historky, ale také tě provede světem skateboardingu a vznikem svých projektů. Zároveň prozradí tipy a rady, jak správně začít s ježděním a jak zvládnout i ty největší výzvy.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.11.2018
Formát 165x220 mm
Hmotnost 0,461 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075972361
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

autor knihy

Martin Jaroš Martin Jaroš

Martin Jaroš


Vystudoval na pražské FAMU scenáristiku a dramaturgii. Působil jako dramaturg Československé televize v Bratislavě, z jeho autorské literární činnosti uveďme knižní novelu Holubi, román Dívka ve tmě či knížku pro děti Abeceda zvířecí. V XYZ se stal spoluautorem několika knižních bestsellerů, například knihy Tary: Příběh parkouristy, Max Habanec: Život je skejt či Adam Ondra: Lezec tělem i duší. Je autorem několika scénářů k celovečerním a televizním filmům či rozhlasovým hrám.

zobrazit profil autora
Maxim Habanec Maxim Habanec

Maxim Habanec


Maxim Habanec je přední český skateboardista, tvůrce a producent cestovních a skateboardových?videí. Na skateboardu jezdí od 6 let a na závodech v Česku i zahraničí patří k nejlepším jezdcům. Je několikanásobným držitelem titulu Mistr ČR ve skateboardingu, dvojnásobným vítězem světového poháru Mystic SK8 Cup. Od roku 2011 je Red Bull sportovcem. Aktivně vytváří vlastní obsah na YouTube a svou vášeň k cestování a skejtování přetavil v úspěšný skate-dokumentární projekt Skate of Mind.

zobrazit profil autora