Lukáš Krpálek: Cesta na Olymp


Martin Jaroš, Lukáš Krpálek

První oficiální autobiografie judisty Lukáše Krpálka

Lukáš Krpálek se jednou provždy nesmazatelně zapsal do historie juda. Je olympijským vítězem, dvojnásobným mistrem světa a trojnásobným mistrem Evropy. Jako jediný člověk na světě dokázal vyhrát mistrovství světa v polotěžké a těžké váze. Dokonce se poprvé v historii stal ve dvou různých vahách světovou jedničkou!

Nejen o tom, jak to vše začalo, jak se vše vyvíjelo až po slunnou současnost, ale i o tom, jaký je Lukáš člověk a jaké životní hodnoty ctí a jaké má cíle do budoucna.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Žánr sport
rozhovor
Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.09.2020
Formát 165x220 mm
Hmotnost 0,492 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075977236
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

autor knihy

Martin Jaroš Martin Jaroš

Martin Jaroš


Vystudoval na pražské FAMU scenáristiku a dramaturgii. Působil jako dramaturg Československé televize v Bratislavě, z jeho autorské literární činnosti uveďme knižní novelu Holubi, román Dívka ve tmě či knížku pro děti Abeceda zvířecí. V XYZ se stal spoluautorem několika knižních bestsellerů, například knihy Tary: Příběh parkouristy, Max Habanec: Život je skejt či Adam Ondra: Lezec tělem i duší. Je autorem několika scénářů k celovečerním a televizním filmům či rozhlasovým hrám.

zobrazit profil autora
Lukáš Krpálek Lukáš Krpálek

Lukáš Krpálek


Lukáš Krpálek je český judista, olympijský vítěz z roku 2016, mistr světa z let 2014 a 2019 a trojnásobný mistr Evropy mezi seniory. V roce 2016 se stal vítězem ankety Sportovec roku o nejlepšího sportovce ČR a v roce 2019 toto vítězství zopakoval. Kromě juda miluje motorky a rybaření.

zobrazit profil autora