Oblíbené duo kriminalistů versus upíří sekta. Další případ z brutálně napínavé série!

Sharko vždycky přirovnával první dny vyšetřování k lovecké výpravě. Byli jako smečka psů poháněná zvukem loveckých rohů, která vyráží za kořistí. S tím rozdílem, že tentokrát jsou kořistí oni sami…

Působivé a brutální, jako všechny thrillery s komisařem Sharkem! V tomto případě Sharko se svou nerozlučnou partnerkou Lucií Hennebellovou čelí děsivé upíří sektě... nikoli však pohádkovým upírům, ale lidem, kteří jsou fascinováni krví.

V centru příběhu se tentokrát ocitá Lucie a vražda, kterou spáchala. Spolu se Sharkem se snaží řídit vyšetřování, ale události se zaplétají a smyčka kolem nich se stahuje. Jde jim o všechno.

číst více
449 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 472
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.03.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,644 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 10
Původní název Sharko
Původní jazyk francouzština
Překladatel Jiří Žák
EAN 9788076834699
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Franck Thilliez Franck Thilliez

Franck Thilliez


Franck Thilliez (* 1973) je jedním z nejčtenějších francouzských autorů. Hned za svůj románový debut byl v roce 2004 nominován na cenu SNCF pro nejlepší thriller. V roce 2007 s románem La Chambre des morts nominaci proměnil ve vítězství a získal za něj i cenu čtenářů Quai du thriller. Od té doby se psaní věnuje na plný úvazek. Ve svých knihách se nevyhýbá násilí či temným stránkám francouzské koloniální minulosti. Z jeho titulů slaví největší úspěch thrillery s neortodoxní dvojicí vyšetřovatelů Lucií Henebellovou a Franckem Sharkem – jejich třetí případ v knize Syndrom E se okamžitě stal bestsellerem a dočkal se publikace ve více než 15 zemích. Thilliez už napsal skoro dvě desítky románů, které svým napínavým zpracováním aktuálních témat nepřestávají čtenáře fascinovat.

zobrazit profil autora