Stísňující thriller od nejčtenějšího autora francouzské krimi

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Policistku ze severu Francie pronásledují noční můry. Vypukly krátce poté, co podstoupila transplantaci srdce – vidí cizí ženu volající o pomoc z uzamčené temné místnosti. Jde snad o vzpomínku člověka, jehož srdce jí bije v těle? Komisař Shark a Lucie Henebellová řeší tou dobou případ ženy, jíž kdosi věznil v podzemí tak dlouho, že téměř oslepla. Hrůzné nálezy z místa činu vedou do vrahova přirozeného prostředí… až za hranici šílenství.

číst více
449 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 504
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.04.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,652 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 6
Původní název Angor
Původní jazyk francouzština
EAN 9788075976574
Věk od 15
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

recenze

krajskelisty.cz - Bezesporu nejlepší thriller posledních m


....Je osvěžující, brutální, přitom opodstatněná ve svém zločinu a logiku mají i postupy při vyšetřování....

kultura21.cz - Thilliez čtenářům opět naservíroval


....Někdy je čtení dost nelehké a brutální, ale po celou dobu hodně zajímavé. Franck Thilliez totiž klasicky postupně odkrývá jak skládačku v podobě případu, tak také dané problematiky....

vasnivactenarka.cz - Strach: panečku, to byla jízda


....Budete-li mít chuť na pořádnou dávku napětí, zvratů, hrůzných činů a situací, které v reálu opravdu nechcete zažít, ale v tom knižním světě je vyhledáváte, pak je tento brilantní thriller Strach z pera francouzského autora Francka Thillieze to pravé pro vás! Věřte mi, že nudit se nebudete...

autor knihy

Franck Thilliez Franck Thilliez

Franck Thilliez


Franck Thilliez (* 1973) je jedním z nejčtenějších francouzských autorů. Hned za svůj románový debut byl v roce 2004 nominován na cenu SNCF pro nejlepší thriller. V roce 2007 s románem La Chambre des morts nominaci proměnil ve vítězství a získal za něj i cenu čtenářů Quai du thriller. Od té doby se psaní věnuje na plný úvazek. Ve svých knihách se nevyhýbá násilí či temným stránkám francouzské koloniální minulosti. Z jeho titulů slaví největší úspěch thrillery s neortodoxní dvojicí vyšetřovatelů Lucií Henebellovou a Franckem Sharkem – jejich třetí případ v knize Syndrom E se okamžitě stal bestsellerem a dočkal se publikace ve více než 15 zemích. Thilliez už napsal skoro dvě desítky románů, které svým napínavým zpracováním aktuálních témat nepřestávají čtenáře fascinovat.

zobrazit profil autora