Five Nights at Freddy's: Stříbrné oči (grafický román)


Scott Cawthon

Vražedná jízda podle fenomenální hororové hry – tentokrát v komiksu!

Nenechte si ujít vůbec první grafický román podle hry Five Nights at Freddy's, adaptaci bestselleru Stříbrné oči, kterou ilustrovala oblíbená herní výtvarnice Claudia Schröder!

Deset let po děsivých vraždách v pizzerii Freddyho Fazbeara, které převrátily město vzhůru nohama, se Charlie - jejíž otec restauraci vlastnil - a její kamarádi z dětství znovu setkávají v den výročí tragédie a ocitají se ve staré opuštěné pizzerii. Poté, co objeví cestu dovnitř, si uvědomí, že věci nejsou jako dřív. Čtyři animatroničtí maskoti, kteří kdysi bavili návštěvníky, se změnili. Nyní mají temné tajemství... a vražedné úmysly.

číst více
369 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.07.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,444 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Claudia Schroder
Číslo dílu 1
Původní název The Silver Eyes (Five Nights at Freddy's Graphic Novel #1)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michaela Karavarakis
EAN 9788076833647
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

autor knihy

Scott Cawthon Scott Cawthon

Scott Cawthon


Scott Braden Cawthon se narodil 4. června 1978 v Houstonu, Texasu. Je americkým vývojářem videoher a spisovatelem. Proslavil se jako tvůrce franšízy Five Nights at Freddy's, kterou odstartoval vývojem stejnojmenné hororové videohry v roce 2014. Krátce po svém vydání se hra stala nesmírně populární a zařadila se mezi kultovní klasiku. Cawthon od roku 2014 až po svůj odchod do důchodu vyvinul v rámci série celkem devět her a také napsal několik příběhů, pro něž byla inspirací. Žije ve městě Salado v Texasu se svou ženou a šesti dětmi.

zobrazit profil autora