Démonologové

Neuvěřitelný příběh Eda a Lorraine Warrenových, skutečných "lovců duchů"

Gerald Brittle

Nejstrašidelnější kniha všech dob

Milujete horory? Tak tohle je kniha přímo pro vás!

Levitující věci, démoni, záhadné hlasy… Typické strašidelné prvky. Ale pozor, tohle není film. Tohle se opravdu stalo! Znáte posedlou panenku Annabelle? A co se vlastně opravdu stalo ve strašidelném domě v Amityville? Začtěte se do skutečných případů, které za svou kariéru „lovců duchů“ řešili manželé Warrenovi, lidé, pro něž se hrůzyplná prostředí a paranormální jevy staly denní rutinou. Čeká vás hned čtrnáct příběhů plných duchů, strachu a děsů, z nichž některé inspirovaly hollywoodské filmaře k natočení dnes už kultovních hororů. Budete si muset dělat pauzy a na čtení o samotě, jen u lampičky, radši rovnou zapomeňte…

Že na duchy stále nevěříte? Neříkejte, dokud si knihu nepřečtete. A pak se modlete, aby vás nepotkalo to, co oběti těchto případů.

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.04.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,399 kg
Jazyk čeština
Původní název The Demonologist
Původní jazyk angličtina
EAN 9788075976581
Věk od 15
Edice Záhady
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Gerald Brittle Gerald Brittle

Gerald Brittle


Vystudovaný psycholog se zálibou v mystické teologii je autorem několika velmi populárních titulů non-fiction literatury, které se zabývají paranormálními jevy. Stal se jediným spisovatelem, který dostal od manželů Lorraine a Eda Warrenových svolení k sepsání jejich biografie a jednotlivých případů, které coby lovci duchů za svoji kariéru řešili. Gerald Brittle je tedy nejen autorem knihy The Demonologist z roku 1980 (česky vyšlo pod názvem Démonologové v nakladatelství XYZ), ale i publikace The Devil in Connecticut z roku 1983, která popisuje boj proti Satanovi a v češtině vychází v roce 2022.

zobrazit profil autora