Jedna noc s vévodou

Belmore square 1.

Jodi Ellen Malpasová

i připravujeme

Neodolatelná historická romance…

Eliza Melroseová si vždycky vážila své nezávislosti. A když s rodinou žila na venkově, bylo snadné vyklouznout na půlnoční projížďku, psát články do otcových novin a jinak si dělat, co se jí zlíbí. Ale teď, když se přestěhovali do centra módního Londýna, je každý její krok pod drobnohledem a odsuzován. A co hůř, její otec chce, aby se vdala a zaujala ve společnosti odpovídající místo.

Eliza však nechce mít se sňatkem nic společného. A když se nový vévoda z Chesteru nastěhuje do dávno opuštěného rodinného domu na druhé straně náměstí, okamžitě se v ní ozvou novinářské instinkty. Jsou zvěsti pravdivé – opravdu zabil svou rodinu? Je tak chamtivý, jak všichni tvrdí? Čím víc toho Eliza zjišťuje, tím víc toho chce vědět. Protože vévoda je fascinující studií protikladů – samotářský a arogantní, prudce ochranitelský a hluboce vášnivý. Ale ti, kdo tančí příliš blízko ohně, se často spálí. A když mezi nimi vzplane nepopiratelný plamen, jedinou otázkou je: Kdo drží sirku?

číst více
449 Kč doporučená cena
Nedostupné

detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.06.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
Původní název One Night with the Duke
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michaela Karavarakis
EAN 9788076834897
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Jodi Ellen Malpasová Jodi Ellen Malpasová

Jodi Ellen Malpasová


Jodi Ellen Malpasová se narodila ve městě Northampton ve Velké Británii. Původně pracovala v rodinné stavební firmě, kterou měla jednou převzít. Nakonec však sebrala odvahu a v roce 2012 vydala svou první knihu, úvodní díl trilogie This Man v elektronické podobě. Příběh s ústřední postavou zámeckého pána Jesse Wardyho získal neuvěřitelný ohlas po celém světě. Autorka se nyní již plně soustředí na kariéru spisovatelky. Její nová trilogie s názvem Jedna noc sleduje osudy Livy a tajemného Millera Harta.

zobrazit profil autora