Radek Banga: (Ne)pošli to dál


Radek Banga

Mimořádný životní příběh malého romského kluka s velkým srdcem

Autobiografie velmi inspirativního člověka.

Radek Banga, zpěvák úspěšné skupiny Gipsy.cz, s níž vystupoval už ve 40 zemích světa (jako první české seskupení v historii si zahráli například na největším hudebním festivale na světě Glastonbury). Společně s mnoha špičkovými romskými muzikanty během let vytvořil jedinečný zvuk Romano hip-hop. Jeho autorská díla dosáhla obrovských úspěchů doma i v zahraničí.

Na české hudební scéně se Radek Banga pohybuje již 25 let, a to nejen jako zpěvák, ale také jako hudební skladatel. Napsal písničky pro taková jména, jako je Lucie Bílá, Hana Zagorová, Aneta Langerová, Marpo či Karel Gott, jemuž hostoval na jeho turné.

Už desátým rokem také svým programem Když chceš, tak to dokážeš motivuje mládež po celé ČR. Z ohlasů dětí i učitelů vyplývá, že jeho životní příběh je pro ně velkou inspirací. Knihou (Ne)pošli to dál navazuje právě na již zmíněné preventivní a motivační programy. Není ovšem jenom pro děti, ale i pro dospělé.

Začátky Radka Bangy nebyly vůbec jednoduché. Jak se mu podařilo odrazit se od skutečného dna? Jak věděl, kudy má jít? A kolikrát se dokázal zvednout a jít dál? Proč se zrovna jemu podařilo splnit si svůj sen?

Dárek navíc! V knize najdete unikátní QR kód, který vás přesměruje na tři písničky z nového alba Radka Bangy. Zároveň získáte na toto album slevu :)

číst více
349 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 240
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 15.04.2021
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,429 kg
Jazyk čeština
EAN 9788075978653
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Radek Banga Radek Banga

Radek Banga


Radek Banga, zpěvák úspěšné skupiny Gipsy.cz, s níž vystupoval už ve 40 zemích světa. Jako první české seskupení v historii si zahráli například na největším hudebním festivale na světě Glastonbury. Společně s mnoha špičkovými romskými muzikanty během let vytvořil jedinečný zvuk Romano hip-hop a jeho autorská díla dosáhla obrovských úspěchů doma i v zahraničí. Na české hudební scéně se Radek Banga pohybuje již 25 let, a to nejen jako zpěvák, ale také jako hudební skladatel. Napsal písničky pro taková jména, jako je Lucie Bílá, Hana Zagorová, Aneta Langerová, Marpo či Karel Gott, jemuž hostoval na turné. Už devátým rokem také svým programem Když chceš, tak to dokážeš motivuje mládež po celé ČR. Z ohlasů dětí i učitelů vyplývá, že jeho životní příběh je pro ně velkou inspirací. Knihou (Ne)pošli to dál navazuje právě na již zmíněné preventivní a motivační programy – je to však čtení určené všem věkovým kategoriím.

zobrazit profil autora