Fifty Shades Freed: Padesát odstínů svobody (audiokniha)

CD audio

E L James

Příběh vrcholí! Odhalte všech padesát odstínů Christianovy duše...

Ještě temnější, smyslnější a neodolatelně návykové...

Ve chvíli, kdy se Anastasia Steeleová poprvé setkala s mladým úspěšným podnikatelem Christianem Greyem, netušila, jak moc se jí změní život…

Ana od počátku věděla, že vztah s jejím Stínem nebude procházka růžovou zahradou. Musí se naučit sdílet s Christianem jeho styl života, který jí nikdy nebyl vlastní, aniž by ztratila sama sebe, svou vlastní integritu a nezávislost; Christian musí na oplátku překonat svou posedlost kontrolou a vypořádat se se svými vnitřními démony.

Nyní, když jsou konečně spolu, prožívají nekonečnou lásku, vášeň, vzájemnou blízkost a otvírá se před nimi svět nekonečných možností. Zdá se, že mají všechno. Pak ale zasáhne osud a před Anou vyvstávají její nejhorší noční můry…

Nechejte se unést hlasem Terezy Bebarové a podlehněte svým skrytým vášním…

Celkový čas: 20 hodin 46 minut

Nezkrácená audiokniha na dvou CD ve formátu MP3

Tereza Bebarová

Vystudovala herectví na ostravské konzervatoři a už během studia hrála v Divadle Petra Bezruče. Po škole byla v angažmá v ostravském Divadle Aréna, později i v Národním divadle moravskoslezském. V současnosti hraje a zpívá v pražském Divadle na Fidlovačce a v Divadle na Vinohradech. Je známá také z televizní obrazovky – hraje v seriálech a soustavně se věnuje dabingu, za nějž byla už několikrát oceněna (dabovala např. Angelinu Jolie ve filmu Sedmý hřích).

číst více
399 Kč doporučená cena
v prodeji

detailní informace

Počet stran 0
Datum vydání 19.10.2015
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,087 kg
Jazyk čeština
Řady Fifty Shades
Původní název Fifty Shades Freed
EAN 8594050421578
Věk od 15
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 21 hodin 40 minut

autor knihy

E L James E L James

E L James


Autorka světově proslulých erotických románů Padesát odstínů šedi, Padesát odstínů temnoty a Padesát odstínů svobody, vlastním jménem Erica Mitchellová, je původní profesí televizní scenáristka a producentka, je vdaná a má dva syny. Na fenomenální úspěch své erotické trilogie, jíž se dosud po celém světě prodalo přes sto milionů výtisků, navázala pokračováním Grey. E L James vypráví svůj slavný příběh o temných hranicích vášně znovu, tentokrát z pohledu charismatického hlavního hrdiny.

zobrazit profil autora