V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyně a kromě úryvků z deníku kuchaře na cestách se můžete těšit i na praxí prověřené poctivé recepty. Zkrátka zapomeňte na všechno kolem a udělejte si jednoduché a dobré jídlo!
Autor: | Michal Hromas |
---|---|
Žánr: | cestopisné monografie, moderní kuchařky, zdravé kuchařky |
Datum vydání: | 01. 06. 2021 |
EAN: | 9788075978820 |
Ilustrace: | Štěpán Lohr |
---|
Pro čtenáře od: | 18 let |
---|---|
Jazyk: | čeština |
K této knize není zatím žádná recenze.
Vaše recenze bude zveřejněna až po schválení. Všechna pole formuláře jsou povinná.
10. 03. 2021
Předpověděl spisovatel Franck Thilliez budoucnost?
Když v roce 2015 francouzský autor Franck Thilliez vydal ve své rodné zemi knihu Pandemie, mnoho... [více]
04. 11. 2020
6 otázek pro Alexandru Schneider Hrouzkovou…
Známá psycholožka a psychoterapeutka právě vydává v NAKLADATELSTVÍ XYZ svou třetí knihu,... [více]