Úvod > Připravujeme > Sedm způsobů jak se radovat z jídla

Sedm způsobů jak se radovat z jídla

V sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. Objevíte krásy a nástrahy tradiční arabské, italské i české kuchyně a kromě úryvků z deníku kuchaře na cestách se můžete těšit i na praxí prověřené poctivé recepty. Zkrátka zapomeňte na všechno kolem a udělejte si jednoduché a dobré jídlo!

  • Vychází 01. 06. 2021
  • 499 Kč
  • Informace
  • Recenze

Informace

Autor: Michal Hromas
Žánr: cestopisné monografie, moderní kuchařky, zdravé kuchařky
Datum vydání: 01. 06. 2021
EAN: 9788075978820
Ilustrace:Štěpán Lohr

Pro čtenáře od: 18 let
Jazyk: čeština
 

Recenze

K této knize není zatím žádná recenze.

Přidej recenzi

Vaše recenze bude zveřejněna až po schválení. Všechna pole formuláře jsou povinná.

 
 

Zprávy z redakce

10. 03. 2021

Předpověděl spisovatel Franck Thilliez budoucnost?

Když v roce 2015 francouzský autor Franck Thilliez vydal ve své rodné zemi knihu Pandemie, mnoho... [více]

04. 11. 2020

6 otázek pro Alexandru Schneider Hrouzkovou…

Známá psycholožka a psychoterapeutka právě vydává v NAKLADATELSTVÍ XYZ svou třetí knihu,... [více]

Tento web používá pro svoji funkčnost, analýzu návštěvnosti a nástroje marketingu soubory cookies. ZOBRAZIT DETAILY Rozumím