Česká moderní cukrařina Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, pekl pro britskou královnu, cestoval po světě, sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů, křupavých těst, neodolatelných moučníků a sametových polev – do světa, který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma! …
[více]Autor: | Josef Maršálek |
---|---|
Žánr: | tradice, zvyky, obyčeje, moderní kuchařky, moderní žena |
Datum vydání: | 04. 02. 2020 |
EAN: | 9788075976246 |
Formát: | 200 x 230 mm vázaná s laminovaným potahem |
---|
Pro čtenáře od: | 15 let |
---|---|
Jazyk: | čeština |
Název souboru | Typ Souboru | Velikost |
---|---|---|
Obálka.jpg | ![]() |
1.91 KB |
Obálka.jpg | ![]() |
165.11 KB |
K této knize není zatím žádná recenze.
Vaše recenze bude zveřejněna až po schválení. Všechna pole formuláře jsou povinná.
04. 11. 2020
6 otázek pro Alexandru Schneider Hrouzkovou…
Známá psycholožka a psychoterapeutka právě vydává v NAKLADATELSTVÍ XYZ svou třetí knihu,... [více]
11. 10. 2020
Chcete se dozvědět více o vašich oblíbených knihách z nakladatelství XYZ? Naši autoři... [více]